skip to Main Content

Praca: Cukiernik


Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Cukiernik
Miejsce pracy: Stary Sącz
Numer: StPr/25/0488
OBOWIĄZKI:
Przygotowanie produktów do produkcji. Udział w produkcji wyrobów cukierniczych (ciasta, ciastka, torty). Dbanie o jakość surowców wykorzystywanych przy produkcji wypieków. Obsługiwanie maszyn i urządzeń stosowanych do produkcji wyrobów. Utrzymanie czystości w trakcie produkcji i po skończonej pracy. Staż w Starym Sączu w godz. 5.00-13.00
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe


Wymagania dodatkowe:

Wykształcenie: średnie zawodowe


Wymagania inne:

Miejsce pracy:

Stary Sącz


Rodzaj umowy:

Nie dotyczy


Wynagrodzenie brutto:

1 994,40 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego

APLIKUJ TERAZ

Zobacz podobne oferty

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
  • Miejsce pracy: małopolskie / Libusza
  • Opublikowano: 2025-04-16

  • produkcja cukiernicza Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Wymagania inne: wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne; staż pracy - 6 m-cy - pożądany

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
  • Miejsce pracy: małopolskie / Oświęcim
  • Opublikowano: 2025-04-14

  • pomoc przy wyrabianiu wyrobów cukierniczych i piekarniczych, utrzymanie porządku w miejscu pracy Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: Wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie...

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Wieliczce
  • Miejsce pracy: małopolskie / Węgrzce Wielkie
  • Opublikowano: 2025-04-14

  • Praca w piekarni, wyroby takie jak: drożdżówki, chałki itp. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, możliwość przyuczenia

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
  • Miejsce pracy: małopolskie / Gorlice
  • Opublikowano: 2025-04-14

  • ocena przydatności surowców; mieszanie surowców w zależności od rodzaju ciast oraz ich wyrabianie; przygotowywanie różnego rodzaju nadzień np. kremów polew, galaretek , owoców , marmolad; przygotowywanie deserów,...