Praca: Kierownik działu w lokalu gastronomicznym
Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
Kierownik działu w lokalu gastronomicznym
Miejsce pracy: Kraków
Numer: StPr/24/6169
OBOWIĄZKI:
Przyjmowanie rezerwacji w języku hebrajskim, obsługa systemu rezerwacji, nadzorowanie pracy pracowników, reprezentowanie firmy.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:
Wymagania inne:
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
Język: hebrajski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Język: angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Uprawnienia: Certyfikat - język angielski na poziomie B2
Uprawnienia: szkolenie Microsoft Word - Zaawansowany
Uprawnienia: Administracja systemami komputerowymi
Wymagania inne:
Nadzorowanie pracy pracowników, przyjmowanie rezerwacji w języku hebrajskim.
Miejsce pracy:
Rodzaj umowy:
Wynagrodzenie brutto:
Kraków
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie brutto:
od 4 300 PLN
KONTAKT:
Źródło oferty pracy: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie