skip to Main Content

Praca: Kucharz


Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Targu
Kucharz
Miejsce pracy: Nowy Targ
Numer: StPr/24/0940
OBOWIĄZKI:
- mycie warzyw, sprawianie mięsa, drobiu czy ryb, wyrabianie niektórych typów ciasta;- obróbka artykułów spożywczych;- użycie zmechanizowanych urządzeń gastronomicznych i profesjonalnych robotów kuchennych;- przygotowanie zapasów produktów i półproduktów;- samodzielne wykonywanie potraw i dań;- wydawanie posiłków i udzielanie rad i informacji na temat diety, smaku, walorów odżywczych, receptur
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe


Wymagania inne:

Miejsce wykonywania pracy: ul. Królowej Jadwigi 17, 34-400 Nowy Targ + delegacje terytorium RP, delegacje kraje UEPraca do przyuczenia.Rozkład czasu pracy:08.00-18.00, 09.00-20.00,10.00-22.00

Miejsce pracy:

Nowy Targ


Rodzaj umowy:

Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług


Wynagrodzenie brutto:

od 30,5 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Targu

APLIKUJ TERAZ

Zobacz podobne oferty

Firma: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
  • Miejsce pracy: małopolskie / Kraków
  • Opublikowano: 2024-12-15

  • Obróbka wstępna warzyw i produktów spożywczych, przygotowanie prostych posiłków z karty menu, dbanie o czystość i higienę na stanowisku pracy.Godziny pracy: 7.00-19.00. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze...

Firma: Sądecki Urząd Pracy
  • Miejsce pracy: małopolskie / Nowy Sącz
  • Opublikowano: 2024-12-02

  • Kucharz Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5) Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: książeczka sanepidowska Wymagania inne: Udokumentowane min. roczne doświadczenie w zawodzie.

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Miechowie
  • Miejsce pracy: małopolskie / Jaksice (pow. miechowski, gm. Miechów), Jaksice
  • Opublikowano: 2024-11-30

  • obsługa pieca do pizzy, przygotowywanie pizzy; Wymagania inne:

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Chrzanowie
  • Miejsce pracy: małopolskie / Trzebinia
  • Opublikowano: 2024-11-28

  • przygotowywanie posiłków;komponowanie karty dań;zakup produktów spożywczych i nadzór nad finansami;nadzór nad jakością zamawianej żywności, którą wykorzystuje się do przygotowywania posiłków;kontrola stanów...