skip to Main Content

Praca: Piekarz


Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Piekarz
Miejsce pracy: Nidek
Numer: StPr/25/0030
OBOWIĄZKI:
Wypiek produktów takich jak chleb, bułki oraz innych wypieków wg standardów firmy. Możliwość przyuczenia osób, które ukończyły szkołę w kierunku piekarz.Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Praca na okres próbny 3 m-ce z możliwością przedłużenia, dwuzmianowa, w godz. 14:00- 22:00, 17:00- 01:00.Kontakt z pracodawcą osobisty, poprzedzony kontaktem telefonicznym: 503 193 311 33 875 52 34.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Zawód: Piekarz* (wymagany staż - lata: 1)
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: piekarz


Wymagania inne:

Wykształcenie min. zawodowe kierunkowe, doświadczenie min. 1 rok, dyspozycyjność, możliwość przyuczenia osób, które ukończyły szkołę w kierunku piekarz.

Miejsce pracy:

Nidek


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 5 500 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach

APLIKUJ TERAZ

Zobacz podobne oferty

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Bochni
  • Miejsce pracy: małopolskie / Bochnia
  • Opublikowano: 2025-03-07

  • Produkcja i wypiek pieczywa. Wymagania inne: Brak wymagań dotyczących wykształcenia. W przypadku piekarza wymagana umiejętność pracy przy piecu i stole piekarniczym oraz doświadczenie w pracy w piekarni. W przypadku...

Firma: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
  • Miejsce pracy: małopolskie / Ściejowice
  • Opublikowano: 2025-03-07

  • Piekarz chleba Arabskiego. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne:

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
  • Miejsce pracy: małopolskie / Lipinki
  • Opublikowano: 2025-02-25

  • ocenianie przydatności produkcyjnej surowców podstawowych i pomocniczych; przygotowanie surowców do produkcji; wytwarzanie ciast na różne rodzaje pieczywa w określonych warunkach techniczno - organizacyjnych piekarni...

Firma: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
  • Miejsce pracy: małopolskie / Kraków
  • Opublikowano: 2025-02-20

  • - zagniatanie ciasta, dzielenie, formowanie, garowanie, wypiek wyrobów piekarniczych typu chaczapuri, lawasze- obsługa maszyn i urządzeń piekarniczych- prowadzenie rozliczeń surowców- podtrzymywanie porządku i czystości...