skip to Main Content

Praca: Pomoc kuchenna


Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Pomoc kuchenna
Miejsce pracy: Wadowice
Numer: StPr/25/0443
OBOWIĄZKI:
Prace pomocnicze w kuchni, pomoc przy obsłudze grilla - docelowo samodzielna praca przy obsłudze grilla.Umowa zlecenie, praca 27 godzin tygodniowo - w piątki, soboty i niedziele w godz. 13.00-22.00 ( I umowa na 1 miesiąc, z możliwością docelowej pracy w ramach umowy o pracę, wówczas godziny pracy do uzgodnienia, wg grafiku - praca również w dni wolne). Kontakt z pracodawcą osobisty, poprzedzony kontaktem telefonicznym: 572 415 048.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia: książeczka sanepidowska


Wymagania inne:

Wykształcenie nie jest istotne, wymagana aktualna książeczka sanepidowska, pracowitość, odpowiedzialność, chęć do pracy.

Miejsce pracy:

Wadowice


Rodzaj umowy:

Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług


Wynagrodzenie brutto:

od 30,50 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach

APLIKUJ TERAZ

Zobacz podobne oferty

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
  • Miejsce pracy: małopolskie / Roków
  • Opublikowano: wczoraj

  • Obsługa kuchni, bufetu oraz klienta, przygotowywanie potraw, dbanie o czystość.Praca początkowo w ramach umowy zlecenie, następnie możliwość zatrudnienia w ramach umowy o pracę. Praca możliwa od 01.04.2025r. do...

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Targu
  • Miejsce pracy: małopolskie / Rabka-Zdrój
  • Opublikowano: 2025-04-07

  • zgodnie z programem stażu Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne:

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Targu
  • Miejsce pracy: małopolskie / Krościenko nad Dunajcem
  • Opublikowano: 2025-04-07

  • zgodnie z programem stażu Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wymagania inne:

Firma: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
  • Miejsce pracy: małopolskie / Kraków
  • Opublikowano: 2025-04-07

  • Utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów, przygotowywanie warzyw i owoców – obieranie, krojeniegastronomiczny rozbiór mięsa, wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem...