skip to Main Content

Praca: Pracownik produkcji ślusarki aluminiowej


Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
Pracownik produkcji ślusarki aluminiowej
Miejsce pracy: Węgrzce
Numer: StPr/25/1951
OBOWIĄZKI:
Obsługa piły, frezarki, zagniatarki, elektronarzędzi, prefabrykacja ślusarki aluminiowej,
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Zawód: Pozostali ślusarze i pokrewni
Wykształcenie: średnie zawodowe
Uprawnienia: praca w zespole
Uprawnienia: dobra sprawność fizyczna


Wymagania inne:

Mile widziane doświadczenie w produkcji ślusarki aluminiowej Obsługa piły, frezarki, zagniatarki, elektronarzędzi doświadczenie w produkcji ślusarki aluminiowej

Miejsce pracy:

Węgrzce


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas nieokreślony


Wynagrodzenie brutto:

od 6 000 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie

APLIKUJ TERAZ

Zobacz podobne oferty

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Wieliczce
  • Miejsce pracy: małopolskie / Niepołomice
  • Opublikowano: 2025-04-16

  • Odbieranie produktów z linii produkcyjnej, obrywanie użytków z arkusza, pakowanie, kontrola jakości. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne:

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Wieliczce
  • Miejsce pracy: małopolskie / Niepołomice
  • Opublikowano: 2025-04-16

  • Odbieranie produktów z linii produkcyjnej, obrywanie użytków z arkusza, pakowanie, kontrola jakości. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne:

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Chrzanowie
  • Miejsce pracy: małopolskie / Myślachowice
  • Opublikowano: 2025-04-16

  • Rozbiór i klasowanie mięsa Krojenie, porcjowanie i trybowanie mięsaUsuwanie kości, ścięgien i zbędnych elementówObsługa maszyn do cięcia, mielenia, mieszania Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne...

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
  • Miejsce pracy: małopolskie / Malec
  • Opublikowano: 2025-04-16

  • - praca na linii produkcyjnej polegająca na odbiorze, pakowaniu oraz ważeniu paluszków;- dbanie o porządek na stanowisku pracy;- dbanie o jakość wytwarzanych produktów poprzez sprawdzanie wyglądu i smaku;- wykonywanie...