skip to Main Content

Praca: Pracownik restauracji


Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
Pracownik restauracji
Miejsce pracy: Oświęcim
Numer: StPr/jokr/25/0208
OBOWIĄZKI:
praca przy grillu, frytownicach, tosterach, przygotowywanie deserów, kanapek, sałatek, napojów, obsługa kasy fiskalnej, prace magazynowe, prace porządkowe
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe


Wymagania inne:

Wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie zawodowe nie jest wymagane, książeczka sanepidowska.Oferta pracy przeznaczona jest dla osób posiadających orzeczony stopień o niepełnosprawności. Miejce wykonywania pracy: Restauracja Mc Donalds, w Oświęcimiu, ul. Konopnickiej 2 LUB w Zatorze, ul. Grabskiego 1 LUB w Andrychowie, ul. Biała Droga 1A. Początkowo pracodawca oferuje zatrudnieniew ramach umowy o pracę na okres próbny, kolejna umowa o pracę na czas określony, godziny pracy wg grafiku, do uzgodnienia z pracodawcą - równoważny system pracy.

Miejsce pracy:

Oświęcim


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 4 666 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu

APLIKUJ TERAZ

Zobacz podobne oferty

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
  • Miejsce pracy: małopolskie / Oświęcim
  • Opublikowano: 2025-03-09

  • praca przy grillu, frytownicach, tosterach, przygotowywanie deserów, kanapek, sałatek, napojów, obsługa kasy fiskalnej, prace magazynowe, prace porządkowe Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe...

Firma: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
  • Miejsce pracy: małopolskie / Iwanowice Włościańskie
  • Opublikowano: 2025-03-07

  • Praca przy produkcji posiłków, praca w obszarze sprzedaży: obsługa kasy przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień; prace magazynowe; prace porządkowe w restauracji, magazynach i terenach zewnętrznych, utrzymywanie...

Firma: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
  • Miejsce pracy: małopolskie / Kraków
  • Opublikowano: 2025-03-07

  • Praca na obszarze produkcji w restauracji (grill, frytownice, tostery oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów,...